Servicii de Branding

Prin serviciile de branding, reușim să conturăm afacerii tale o identitate unică care să o diferențieze de restul. Totul pornește de la misiune și viziune, așa că, împreună definim rolul afacerii tale și valorile ce vor fi asociate brandului tău. Scopul nostru final este ca afacerea ta să fie percepută de clienți exact așa cum ți-ai propus.

Ești un brand autentic?

Noi știm cum să creăm identitatea unică în care oamenii să creadă și în jurul căreia să construim un brand. Totodată știm că orice afacere poate deveni autentică, chiar și a ta!

Audit de brand

Analizăm în detaliu modul în care brandul tău își face prezența pe piață și cum este perceput de către consumatori. Astfel măsurăm rezultatele obținute  și putem identifica problemele cu care se confruntă.

Strategie de brand

În urma analizei de brand punem bazele unei strategii de marketing prin care afacerea ta să fie percepută așa cum îți dorești și să obțină rezultatele dorite.

Identitate de brand

Dacă afacerea ta nu are o identitate (culori, logo, slogan..) bine pusă la punct sau pur și simplu ești la început de drum, conturăm împreună elementele specifice reprezentative pentru afacerea ta.

Managementul Brandului

Ne asigurăm că strategiile sunt implementate așa cum se cuvine, iar mesajul afacerii tale ajunge la clienți prin cele mai potrivite mijloace.

Ce putem aduce noi prin serviciile de Branding?

100%
EXPERIENTA
  • MISIUNE : Punem bazele afacerii tale prin conturarea unei misiuni în jurul căreia să orientam toate eforturile.
  • IDENTITATE: Concepem o identitate unică și ușor de recunoscut prin care afacerea ta să se diferențieze de restul.
  • STRATEGIE: Stabilim clar cine sunt clienții tăi și fundamentăm strategiile potrivite pentru a ajunge la ei.
  • TEHNOLOGIE: Asigurăm o infrastructură tehnologică pentru implementarea strategiilor de brand.