Servicii de Branding

Prin serviciile de branding, reusim sa cream afaceri tale o identitate unica care sa o diferentieze de restul. Totul porneste de la misiune si viziune, asa ca, împreuna definim rolul afacerii tale si valorile ce vor fi asociate brandului tau. Scopul nostru final este ca afacerea ta sa fie perceputa de clientii exact asa cum ti-ai propus.

Esti un brand autentic?

Noi stim cum sa cream identitatea unica in care oameni sa creada si in jurul careia sa construim un brand. Totodata stim ca orice afacere poate deveni autentica, chiar si a ta!

Audit de brand

Analizam in detaliu modul in care brandul tau isi face prezenta pe piata si cum este perceput de catre consumatori. Astfel masuram rezultate obtinute  si putem identifica problemele cu care se confrunta.

Strategie de brand

In urma analizei de brand punem bazele unui strategii de marketing prin care afacerea ta sa fie perceputa asa cum iti doresti si sa obtina rezultatele dorite.

Brand Identity

Daca afacerea ta nu are o identitate (culori, logo, slogan..) bine pusa la punct sau pur si simplu esti la inceput de drum, conturam impreuna elementele specifice reprezentative pentru afacerea ta.

Brand Management

Ne asiguram ca strategiile sunt implementate asa cum se cuvine, iar mesajul afacerii tale ajunge la clienti prin cele mai potrivite mijloace.

Ce putem aduce noi prin serviciile de Branding?

100%
EXPERIENTA
  • MISIUNE : Punem bazele afacerii tale prin conturarea unei misiuni in jurul careia sa orientam toate eforturile.
  • IDENTITATE: Concepem o identitate unica si usor de recunoscut prin care afacerea ta sa se diferentieze de restul.
  • STRATEGIE: Stabilim clar cine sunt clientii tai si fundamentam strategiile potrivite pentru a ajunge la ei.
  • TEHNOLOGIE: Asiguram o infrastructura tehnologică pentru implementarea strategiilor de brand.