agentie de marketing

Dacă ești aici înseamnă că îți dorești să faci o schimbare. Nu ezita să ne contactezi și vom începe să lucrăm pentru dezvoltarea afacerii tale!

 

Facebook: Innovation Mkt&IT

Email: office@innovationmktit.ro

Telefon: 0724 946 130 (Marketing)

  0728 213 602 (IT)

ÎNTREBARI FRECVENTE

Daca firma ta nu este din Timisoara, putem stabili intalniri online pentru a discuta toate cele necesare, iar in functie de amploarea proiectului iti putem face o vizita.

Costul serviciilor difera in functie de tipul acestora si de nevoile fiecarei afaceri. Adaptam pachetele standard astfel incat sa se potriveasca cu rezultatele dorite si bugetul disponibil.

Raspunsul la aceasta intrebare depinde in functie de situatia afacerii tale, rezultatele dorite, numarul canalelor prin care se face promovarea, elementele grafice si multe altele. Altfel spus, nu exista un buget ideal standard aplicabil fiecarei afaceri.

Odata ce intri in contact cu noi, vom face o analiza a nevoilor afacerii tale si vom stabili impreuna cele mai potrivite servicii si produse pentru afacerea ta.

Rezultatele se vor vedea in timp, mai ales datorita faptului ca fiecare afacere este diferita in felul sau si asta necesita perioade de testare pentru a gasi cea mai eficienta solutie.

La sfarsitul fiecarei luni, echipa noastra iti va trimite un raport detaliat in care poti urmari rezultatele generate si bugetul alocat pe fiecare element in parte.

LOGO in prima faza fara fundal

Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare!

Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare!