Vrem să aflăm mai multe despre afacerea ta!

Dacă ești aici înseamnă că îți dorești să faci o schimbare. Nu ezita să ne contactezi și vom începe să lucrăm pentru dezvoltarea afacerii tale!

Formular de contact


  Date de contact

  • Telefon: 0724 946 130 (MKT) / 0728 213 602 (IT)
  • E-mail: office@innovationmktit.ro
  • Program: Luni – Vineri 09:00 – 17:00
  servicii de marketing timisoara

  Întrebări frecvente

  Cele mai comune întrebări și răspunsuri

  Cum procedam daca firma mea nu este din Timisoara?

  Dacă firma ta nu este din Timișoara, putem stabili întalniri online pentru a discuta toate cele necesare, iar în funcție de amploarea proiectului îți putem face o vizită.

  De unde stiu de ce servicii are nevoie afacerea mea?

  Asta este foarte simplu. Odată ce intri în contact cu noi, vom face o analiză a nevoilor afacerii tale și vom stabili împreună cele mai potrivite servicii și produse pentru afacerea ta.

  Cat costa serviciile de Marketing si IT?

  Costul serviciilor diferă în funcție de tipul acestora și de nevoile fiecărei afaceri. Adaptăm pachetele standard astfel încât să se potrivească cu rezultatele dorite și bugetul disponibil.

  Cat de repede vor aparea rezultatele?

  Rezultatele se vor vedea în timp, mai ales datorită faptului că fiecare afacere este diferită în felul ei și asta necesită perioade de testare pentru a găsi cea mai eficienta soluție.

  Care este bugetul ideal pentru campaniile de promovare?

  Răspunsul la această întrebare depinde în funcție de situația afacerii tale, rezultatele dorite, numărul canalelor prin care se face promovarea, elementele grafice și multe altele. Altfel spus, nu există un buget ideal standard aplicabil fiecărei afaceri.

  Cum pot urmări rezultatele generate?

  La sfârșitul fiecărei luni, echipa noastră îți va trimite un raport detaliat în care poți urmări rezultatele generate și bugetul alocat pe fiecare element în parte.