Design grafic & publicitar

De la designul de afișe, bannere și cataloage la identitatea vizuală a afacerii tale, creativitatea designerilor noștri întrece orice limită.

Design materiale publicitare

  • Broșuri. Pliante. Flayere. Afișe etc

Concepem variante de materiale publicitare care să atragă atenția și să stârnească interes indiferent de mărime sau suportul ales.
  • Meniuri. Cataloage. Reviste de prezentare

Prezentăm produsele printr-un design plăcut, aerisit atât în format fizic cât și în format digital pentru a le putea pune la dispoziție clienților chiar și în mediul online.
  • Ambalaje. Etichete

Produsele tale atrag în primul rând prin felul în care arată ambalajul și modul în care este împachetat. Așa că… nu îți ascunde produsul sub un ambalaj neatractiv!
  • Mape de prezentare. Prezentări digitale

Fie că vrei să îți prezinți afacerea potențialilor clienți, colaboratori sau chiar posibililor investitori, e bine ca materialele pe care le pui la dispoziție să transmită profesionalism.

Create your identity!

Manual de identitate vizuală

Manualul de identitate este o necesitate pentru orice brand care se respectă. Aici explicăm într-un mod cât mai simplu modul în care au fost construite și cel în care trebuiesc utilizate, fiecare element în parte. 

Am creat identități vizuale pentru: