DESPRE NOI

Innovation Mkt&IT este agenția care a apărut din dorința de a aduce contribuții semnificative în dezvoltarea continuă a afacerilor, identificând astfel oportunitatea de a îmbina cunoștințe din două domenii diferite: Marketingul și IT-ul și a profita la maxim de pasiunea pentru acestea. 

Astfel, în noiembrie 2016, doi oameni complet diferiți și-au unit cunoștințele pentru a crea un concept nou, o agenție de marketing și IT, o agenție completă de management al afacerilor care înțelege în profunzime nevoile de dezvoltare ale acestora.

Descalificăm clasicele agenții de marketing și IT

care propun soluții individuale pentru problemele curente ale afacerilor

Echipa noastră privește situația per ansamblu și contribuie cu soluții integrate de marketing și IT ce vizează toate departamentele și funcțiunile unei afaceri, de la programarea și optimizarea procesului de producție la comunicarea cu clienții și crearea unor experiențe plăcute. 

Agenție de Marketing pentru toate tipurile de afaceri

Toți cei care colaborează cu agenția noastră de marketing și IT sunt orientați spre dezvoltare și caută soluții inovative de a se promova. Tu alegi dacă vrei să fii un follower sau un inovator. Ei au făcut-o deja…