Despre noi

Poveste

Istoric

DESPRE NOI

Innovation Mkt&IT este agenția care a apărut din dorința de a aduce contribuții semnificative în dezvoltarea continuă a afacerilor, identificând astfel oportunitatea de a îmbina cunoștințe din două domenii diferite: Marketingul și IT-ul și a profita la maxim de pasiunea pentru acestea. 
Astfel, în noiembrie 2016, Roxana și Bogdan, doi tineri studenți la marketing respectiv automatică și calculatoare ne-am unit cunoștințele pentru a crea un concept nou, o agenție de marketing și IT. O agenție completă de management al afacerilor care înțelege în profunzime nevoile de dezvoltare ale acestora.
Make a change…Be contagious! este sloganul nostru prin care încurajăm afacerile să inoveze și să identifice alături de noi mijloace diferite de se promova și de a-și satisface cliențiii. Echipa noastră îți stă la dispoziție. Tu alegi dacă vrei să fii un follower sau un inovator…

Am înfințat această agenție încă de pe băncile facultății. Deși novice în acest domeniu știam că datorită pasiunii mele pentru ceea ce înseamnă Marketing și IT voi reuși împreună cu Bogdan să conturez o agenție inovativă care să contribuie la dezvoltarea afacerilor.

O perioadă de aproximativ doi ani ne-am descoperit și am invătat despre nevoile afacerilor pentru ca acum să contribuim la dezvoltarea lor.

ROXANA CODOBAN

Founder

Am ales să începem acest proiect din pasiune pentru IT și Marketing.

vedeam tot felul de reclame, citeam tot felul de strategii de marketing care nu aveau nici un sens și nu aduceau niciun rezultat, iar tehnologia pe care o utilizau businiss-urile mici, mijloci și chiar unele mari era învechită sau nu era ceea ce aveau nevoie.

Când am sesizat aspectele acestea, am decis că e momentul unei schimbări… Schimbarea pe care o propunem noi este bazată pe două aspecte Marketing eficient și Servicii IT personalizate.

COCIS BOGDAN

Founder

Ce ne face diferiți?

Descalificăm clasicele agenții de marketing și IT care propun soluții individuale pentru problemele curente ale afacerilor Echipa noastră privește situația per ansamblu și contribuie cu soluții integrate de marketing și IT ce vizează toate departamentele și funcțiunile unei afaceri, de la programarea și optimizarea procesului de producție la comunicarea cu clienții și crearea unor experiențe plăcute. 

Echipa INNOVATION

Agenția noastră este formată din două echipe care lucrează împreună pentru același scop: dezvoltarea afacerii tale. O echipa creativă de marketing ce vine cu strategii și mijloace noi de promovare și o echipa IT pragmatică.
În funcție de nevoile afacerii tale punem la lucru membrii echipei noastre pentru a te ajuta să te dezvolți și să îți duci afacerea colo unde îți dorești.

Ești student și vrei să vezi cum e într-o agenție de marketing și IT?

Dacă ești student și vrei să vezi cum e viața într-o agenție de Marketing și IT înscrie-te la stagiile noastre de practică. Promitem să te punem la treabă și te învățăm tot ce am reușit noi în 5 ani de zile.