★Heineken Experience

Daca iti doresti sa creezi o experienta aparte clientilor tai, e bine sa te inspiri din ceea ce fac marile branduri din intreaga lume. Heineken Experience este una din sursele noastre de inspiratie si de aceea am ales sa dedicam un articol intreg pentru a va inspira si pe voi in conturarea afacerii voastre. 

 

CE ESTE HEINEKEN EXPERIENCE?

Heineken Experience din Amsterdam este muzeul creat de brandul Heineken in anul 1991 cu scopul prezentarii modului de producere al berii Heineken. Insa, in anul 2008 acesta a fost regagandit in totalitate pentru a oferi o adevarata experienta vizitatorilor. 

"Ne-am dorit sa readucem conexiuniea intre fabricarea berii si istoria Heineken pentru a ajuta oamenii sa o vada, sa o atinga si sa o simta”
Bob Rogers
Fondator al BRC Imagination Arts

NU DOAR PENTRU IUBITORII DE BERE

Experienta pentru curiosiMuzeul este ideal pentru cei care isi doresc sa afle care este procesul de fabricatie si care sunt secretele din spatele unei beri de o calitate superioara. Prezentarea interactiva a intregului proces si tehnologiile hight teach multimedia, fac din vizita la muzeu, o adevarata experienta.

 

Experienta pentru cei dornici de distractie. Totul este gandit pentru a distra vizitatorii si pentru a-i face sa se simta bine: de la prezentarea procesului de productie pana la after party-ul de pe rooftop-ul muzeului.

 

Experienta pentru fani ai sportului. Heineken, ca sponsor oficial al UEFA Champions League si Rugby World Cup nu a uitat sa creeze spatii dedicate suporterilor si sa puna la incercare cele mai bune miscari ale lor.

 

Experienta pentru antreprenoriModul in care sunt prezentate etapele si eforturile construiri acestui brand nu reprezinta altceva decat un exemplu de perseverenta in oferire unei valori superioare si o motivatie pentru fiecare din noi in a construi o afacere in care oamenii sa creada, iar daca iti doresti sa iti deschizi propria fabrica de bere, vizita la Heineken Experience e unul din obiectivele pe care ar trebui sa ti-l propui. 

 

Experienta pentru iubitorii de bere. Sa nu uitam ca berea este in centrul atentiei. Pe parcursul turului, fiecare vizitator primeste bere din partea casei pentru o degustare perfecta, iar pentru ca experienta Heineken sa nu se termine aici, poti pleca acasa cu o sticla de bere personalizata cu numele tau.

 

Heineken are la baza mai mult decat o reteta de bere. Brandul se bazeaza pe o strategie orientata spre oferirea unei calitati superioare si inovativitate în comunicare. Heineken inseamna azi o EXPERIENTA (”Open your World”) si o viziune noua despre ce inseamna o bere buna.

 

Abonează-te la Newsletterul nostru