Despre noi

Innovation Mkt&IT a apărut din dorința de a aduce contribuții semnificative în dezvoltarea continuă a afacerilor, identificând astfel oportunitatea de a îmbina cunoștințe din două domenii diferite: Marketingul și IT-ul și a profita la maxim de pasiunea pentru acestea. Astfel, în noiembrie 2016, doi oameni complet diferiți și-au unit cunoștințele pentru a crea un concept nou, o agenție completă de management al afacerilor care înțelege în profunzime nevoile de dezvoltare, marketing și IT ale afacerilor. 

Apariția noastră pe piață descalifică clasicele agenții de marketing și IT care propun soluții individuale pentru problemele curente ale afacerilor. Echipa noastră privește situația per ansamblu și contribuie cu soluții integrate de marketing și IT ce vizează toate departamentele și funcțiunile unei afaceri, de la programarea și optimizarea procesului de producție la comunicarea cu clienții și crearea unor experiențe plăcute. 

Avem în vedere atât afacerile la început de drum cât și marile companii care doresc să identifice noi oportunități de dezvoltare, concepând servicii specifice pentru fiecare în parte. 

Tu alegi dacă vrei să fii un follower sau un inovator! Împreună putem crea noi trenduri pe piață și putem descoperii noi mijloace de a ajunge mai aproape de clienții tăi și de a le oferi experiența pe care o caută. 

Make a change… Be contagious!