CLIENȚII NOȘTRI

Aici am găsit deschidere, profesionalism, seriozitate, gândire critică, sprijin corect și consultanță pe măsură așteptărilor. Toate ideile mele au fost creionate la cel mai înalt nivel de calitate.

CAMELIA IRIMIA

Moașa Camy

Am rezonat de la început cu ideile şi propunerile lor şi ne-a plăcut foarte mult că tot conceptul a fost ,,altceva” față de ce vedeam în jur. Au fost foarte prompți în legătură cu orice aveam nevoie, indiferent de volumul de muncă.  Rezultatele în cele 3 luni de activitate au fost pe măsură. Suntem foarte mulțumiti de alegerea făcută şi siguri de faptul că acesta este doar începutul unei colaborări de lungă durată.

NICOLESCU BIANCA

Casa Fabian

Dacă ai un vis de afaceri și vrei sa fii vizibil pe Internet ai găsit echipa care știe să asculte și să înțeleagă și te ajută să transformi ideile într-un proiect de succes.

GOIA IONICA

Smart EvalPro

STUDII DE CAZ

În acest studiu de caz vorbim despre cum am reușit să consolidăm și să creștem un brand personal din industria medicală în doar 6 luni. Descoperă ce strategie am folosit pentru a realiza un brand puternic.

În acest studiu de caz vorbim despre cum a reușit să creștem gradul de ocupare al unui centrul de îngrijire vârstnici cu 300% în doar 3 luni de colaborare. Află ce strategii și mijloace de promovare am folosit pentru a îmbunătății rezultatele.

În acest studiu de caz vorbim despre cum a reușit să creștem vânzările unui produs destinat călătoriei, în plină perioadă de pandemie. Citește studiul de caz și vezi ce strategii de marketing am avut în spatele rezultatelor obținute.

Vrei și tu să îți crești vânzările?

Contactează-ne!