INNOVATION MKT&IT - Povestea noastră

Totul a început în 2016 ca un proiect în care doi studenti si-au focusat pasiunea pentru Marketing și IT în scopul dezvoltării afacerilor…

CODOBAN ROXANA - ANDANA

Fondator INNOVATION MKT&IT

Absolventă a Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara, specializată în Marketing

„INNOVATION MKT&IT reprezintă pentru mine ideea asupra căreia focalizez toată energia și pasiunea pentru ceea ce înseamnă marketing și IT. Impreuna cu Bogdan, am ales sa ne folosim de cunostinte din două domenii inovative pentru a crea ceva cu adevarat uimitor pentru afaceri.

 

In ultima perioada, antreprenorii au început să conștientizeze importanța marketingului în dezvoltarea consistentă a afacerilor și în punerea bazelor unui brand. Cât despre IT nu pot spune decât că tot ceea ce ne înconjoară se îndreaptă spre tehnologizare, și în special afacerile. Asa cum spuneam,  motivul pentru care am îmbinat cele două domenii, se datorează misiunii noastre de a aduce o schimbare importantă prin reorientarea înspre ceea ce ar trebui să însemne o afacere sau care ar trebui să fie scopul acesteia: DEZVOLTAREA.

 

Prin Innovation Mkt&IT ne dorim să dezvoltăm afacerile, să creăm branduri în adevăratul sens al cuvântului prin livrarea de valoare pentru clienți printr-un bun management al resurselor, prin strategiile și tehnologiile potrivite. 

 

Fii deschis spre o regândire a ideii tale de afacere, adaptează-te cerințelor clienților tăi, găsește noi mijloace de a le satisface nevoile și propun-ți obiective înalte!” 

COCIȘ MIRCEA BOGDAN

Fondator INNOVATION MKT&IT

Absolventă al Facultății de Automatică și Calculatoare din Timișoara, inginer IT-ist

„INNOVATION MKT&IT este unul dintre proiectele pe care doresc să le dezvolt la nivel internațional. Ideea de bază al acestui proiect este dezvoltarea afacerilor îmbinând strategii de marketing cu tehnologia. În același timp timp, consider că toate aspectele legate de o firma sunt foarte importante, de la personal la tehnologiile folosite în vederea obținerii randamentului maxim.

 

Cred cu tărie că proiectul pe care împreună cu Roxana l-am început va deveni în 5 ani, unul de mare succes. În primul rand trebuie să analizăm firma sau proiectul pe care trebuie să-l dezvoltam astfel încat toate detalile să fie stabilite. Sunt un mare fan al tot ceea ce înseamnă tehnologia și din această cauză consider că utilizarea acesteia în afaceri este un must have. Ca sa fiu mai exact, când vorebesc despre tehnologie mă refer la soft-uri concept, aplicații (mobile, web), automatizări, roboți, inteligență artificială și multe altele. 

 

Cât despre marketing, consider că este unul dintre cele mai creative domenii, permițându-ți să dezvolți afacerile într-un mod unic și cu un impact foarte puternic devenind viral, îmbinată cu tehnologia, atingând succesul.”

 

Abonează-te la Newsletterul nostru