Promovare Social Media

Social Media Marketing, un bun mijloc de a ajunge mai aproape de clienții tăi, de a construi cu ei relații de încredere și de a le prezenta în cele mai interesante moduri avantajele oferite. Fii sociabil, fii acolo pentru clienții tăi!

Fie că vorbim de campanii plătite de promovare sau doar de o interacțiune organică, prezența pe rețelele de socializare contribuie la creare unei relații puternice cu potențialii tăi clienți.

Facebook - promovare prin comunitati
La ora actuala in Romania sunt 9,6 milioane de utilizatori Facebook, adica aproape 45% din totalul populatiei. Facebook-ul nu este doar despre ads-uri, ci este despre crearea de comunitati de clienti si potentiali clienti. Imbinarea publicitatii cu content marketingul iti va aduce rezultate mult mai bune si clienti fideli afacerii tale.
Image is not available
Instagram - promovare prin imagini si filtre
Instagramul este despre poze cozy, fashion si artistice. Iar magazinul tau de haine sau bijuterii isi poate gasi repede followeri. Ii tinem mereu la curent prin Instastory si ii transformam cu usurinta in clienti fideli.
Image is not available
Linkedin - promovare prin content
Daca clientii tai sunt persoane juridice si e greu sa ajungi la ei pe retelele de socializare, inseamna ca ai uitat complet de Linkedin. Aceasta retea nu doar ca te ajuta sa te promovezi dar iti si ofera sansa de a genera trafic relevant spre site-ul tau. Blogul tau isi va gasi usor cititori interesati.
Image is not available
Youtube - promovare prin Video content
Video content-ul este una dintre cele mai efiecinete mijloace de a atrage potentiali clienti si curand va deveni cea mai des utilizata metoda de advertising, intrucat iti permite sa oferi expriente oamenilor si in acealsi timp sa-ti prezinti produsele sau serviciile intr-un mod inovativ. Nu uita! experienta este ceea ce cauta oamenii.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Urmarim etape clare pentru ca munca noastra sa aduca rezultate

Etapa 1: Stabilirea obiectivelor

In primul rand stabilim care sunt obiectivele afacerii tale si ce iti doresti sa obti din promovarea pe retelele de socializare.

Etapa 2: Analiza pietei

Identificam publicul tau tinta si cream audientele ideale pentru campaniile de promovare. Totodata stabilim care sunt retelele de socializare cel mai des frecventate de acestia.

Etapa 3: Conturarea strategiei si a componentelor creative

Punem la cale o strategie prin care sa iti aducem cat mai multi clienti si realizam pentru fiecare categorie de clienti in parte mesajele potrivite.

Etapa 4: Stabilim bugetul si calendarul campaniilor

Stabilim bugetul de promovare in functie de obiectivele campaniei si perioada de desfasurare.

Etapa 5: Evaluarea rezultatelor

La finalul fiecarei luni vei primi rapoarte concrete cu privire la rezultatele generate, astfel incat vei sti mereu care este ROI-ul (Return On Investment)

Branding în Social Media

Template-uri personalizate

Paginile de promovare social media ale afacerii tale și în special cea de Instagram, au nevoie de un template personalizat care să fie pe placul consumatorilor și să genereze followeri.

Strategie de content

În funcție de tipul clienților tăi venim cu o strategie de content adaptată care să le stârnească interes și să îi țină mereu aproape de afacerea ta.

Identitate unică și recognoscibilă

Numele, modul de scriere sau tipul emoticoanelor concepute special pentru afacerea ta, o vor ajuta să fie recunoscute și să iasă mereu în evidență.

Hashtaguri profesionale

Creăm hashtaguri personalizate și profesionale care să inspire și să fie folosite de toși cei care împărtășesc valorile afacerii tale.
instagram feed cu filtru

Ei au avut incredere in noi