Servicii de Copywriting

Punem la bătaie toate tehnicile și strategiile existente pentru ați oferi cele mai eficiente servicii de copywriting pentru afacerea ta. Texte care să te ajute să comunici mai bine cu clienții tăi și să generezi vânzările pe care ți le dorești.

SERVICII DE MARKETING

Orice afacere are nevoie de copywriting

Indiferent de mijloacele de promovare pe care le utilizezi, copywritingul este unul dintre cele mai importante elemente. Poate chiar mai important decât produsul în sine.
 
Un copywriting bun nu doar că te ajută să atragi atenția potențialilor tăi clienți, ci te ajută să le-o menții și să îi determini să cumpere produsul tău.

Pe scurt, copywritingul te ajută:

De ce să alegi serviciile de copywriting ale agenției noastre?

Punem în aplicare strategii și tehnici eficiente de copywriting

Învățăm și testăm continuu cele mai noi tehnici și strategii de copywriting care să ne ajute să scriem pentru afacerea ta cele mai eficiente texte. Suntem mereu orientați spre clienții tăi și ținem cont de stagiile lor de conștientizare pentru a redacta textele potrivite pentru fiecare etapă în parte.

Respectăm Ton of Voice-ul și personalitatea brand-ului tău

Știm cât de important e ca brand-ul tău să își creeze și să își consolideze o imagine clară. Și pentru că ne dorim ca mesajele să fie de impact, le adaptăm mereu în funcție de personalitatea brandului tău. Mai mult decât atât, te ajutăm să identifici cel mai potrivit mod de a comunica viziunea afacerii tale clienților și potențialilor tăi clienți.

Utilizăm corect limba română

Mai presus de orice, acordăm importanță utilizării corecte a limbii române pentru a da dovadă de profesionalism. Toate textele pe care le scrie sunt verificate de mai mulți ochi și asigurăm coerența, claritatea și corectitudinea mesajului formulat.
 
* La cerere redactăm și texte în limba engleză sau realizăm adaptări în și din limba engleză.

Respectăm Ton of Voice-ul și personalitatea brand-ului tău

Creativitatea a fost mereu unul dintre punctele noastre forte. Ne vom folosi de aceasta pentru a redacta texte care să stârnească atenție, emoție și interacțiune cu brandul tău. Nu ne place să fim plictisitori. Astfel că, vom comunica într-un mod diferit avantajele business-ului tău și vom crea o relație specială cu clienții și potențialii tăi clienți.

Servicii de copywriting

Sales copywriting

Redactăm textele care să ajute afacere ta să vândă. Acest tip de serviciu este potrivit pentru cei care își doresc texte pentru: email marketing, campanii de promovare în online (Facebook/ Google), descrieri de produse, Landing Page-uri, advertoriale.

Content Writing

Generăm conținut valoros pentru clienții tăi: ebook-uri, articole pentru blogul firmei sau articole tip guest (pe alte site-uri), conținut pentru rețelele de socializare sau video-uri. Pe lângă acestea, redactăm conținutul site-ul tău pentru ca acesta să fie eficient și evidențieze motivele pentru care clienții să te aleagă pe tine.

Technical Copywriting

Realizăm textele pentru materialele de promovare pe care afacerea ta la folosește atât în vedere promovării în fața clienților cât și în fața colaboratorilor sau potențialilor investitori. Texte ce au ca scop prezentarea afacerii prin: broșuri, pliante, mape de prezentare.

Branding Copywriting

Scriem texte care să transmită într-un mod diferit misiunea și viziunea afacerii tale și care se te diferențieze. Scopul nostru este să te ajutăm să îți crești autoritatea brandului tău și să îți creezi o imagine clară pe piață și în mintea clienților tăi. Acest serviciu de copywriting este potrivit pentru: redactarea textelor strategice, conținutul paginii despre brand.

Creative Copywriting

Pentru atunci când ai nevoie de o idee nebunească de a spune clienților să te aleagă. Acest tip de serviciu este potrivit pentru redactarea sloganelor și textelor de campanie. Texte care să stârnească atenția și să comunice în doar câteva cuvinte motivul pentru care trebuie să cumpere de la tine. Texte pentru: afișe, postere, billboard-uri, mesh-uri.

SEO Copywriting

Dacă îți dorești să îmbunătățești poziția site-ului tău în motoarele de căutare alege acest tip de serviciu de copywriting. Expertiza din ambele domenii, copywriting și SEO, ne permite să redactăm textele site-ului tău care să te urce în motoarele de căutare.

PR Copywriting

Serviciul potrivit celor care vor să comunice lucruri esențiale prin intermediul relațiilor publice. Texte pentru: anunțuri referitoare la lansări de produse, comunicări interne, comunicate de presă, texte care să pună brandul într-o lumină bună și să corecteze o posibilă imagine negativă.