SERVICII DE MARKETING adaptate nevoilor și bugetului afacerii tale

Fiecare afacere e diferită. Chiar și a ta. De aceea, îți oferim servicii de marketing sub forma unui abonament personalizat pentru ca tu să ai la dispoziție cele mai eficiente mijloace de promovare care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele.

Bugetul de marketing nu este o problemă

Știm cât poate fi de costisitor bugetul pentru toate mijloacele de promovare, iar dacă mai iei în calcul și tariful unei agenții, costurile pot ajunge destul de mari. 
Însă lipsa unui buget astronomic nu ar trebui să te oprească din drumul tău către succes. Noi te putem ajuta în acest sens.
consultanță de marketing pentru afaceri

CINE SUNTEM NOI?

O agenție completă de Marketing și IT

Suntem prima agenție care îmbină marketingul și IT-ul în scopul dezvoltării afacerilor.
Facem asta pentru că ne-am dat seama că nu e suficient să ai o reclamă bună pentru a vinde. E important să oferi o experiență completă clienților tăi de la prima până la ultima interacțiune și chiar și după aceea.
Abordarea noastră de marketing este cu totul diferită.  Nu suntem ieftini, dar îți propunem cel mai avantajos mod de a te promova. Un abonament lunar de promovare în care prioritizăm acțiunile de marketing potrivite contextului, pieței și nu în ultimul rând, afacerii tale.

Suntem cei care crează

#EXPERIENȚE

inedite clienților tăi

Fiecare abonament de promovare este 100% personalizat

Abonamentul de promovare este conceput în urma unei discuții despre afacerea și produsele tale, dar și a unei analize amănunțite.
Noi venim înainte ta cu o propunerea de abonament și cu o planificare de activități pe minim 3 luni care să se încadreze în valoarea abonamentului propus.
Dacă propunerea noastră este peste bugetul tău planificat, vedem cum îl putem optimiza astfel încât să putem implementa acțiunile de care are nevoie afacerea ta să crească.
Fiecare lună de colaborare cu noi poate fi diferită deoarece prioritizăm activitățile de marketing și le implementăm în funcție de context și rezultate. Astfel, putem implementa treptat promovarea în toate mijloacele benefice pentru afacerea ta.

Am rezonat de la început cu ideile şi propunerile lor şi ne-a plăcut foarte mult că tot conceptul a fost ,,altceva” față de ce vedeam în jur. Au fost foarte prompți în legătură cu orice aveam nevoie, indiferent de volumul de muncă.  Rezultatele în cele 3 luni de activitate au fost pe măsură. Suntem foarte mulțumiti de alegerea făcută şi siguri de faptul că acesta este doar începutul unei colaborări de lungă durată.

NICOLESCU BIANCA

Casa Fabian

Aici am găsit deschidere, profesionalism, seriozitate, gândire critică, sprijin corect și consultanță pe măsură așteptărilor. Toate ideile mele au fost creionate la cel mai înalt nivel de calitate.

CAMELIA IRIMIA

Moașa Camy

Dacă ai un vis de afaceri și vrei sa fii vizibil pe Internet ai găsit echipa care știe să asculte și să înțeleagă și te ajută să transformi ideile într-un proiect de succes.

GOIA IONICA

Smart EvalPro

SERVICII DE MARKETING

Campanii de publicitate

Îți punem la dispoziție pachete complete de servicii de promovare prin care să creștem vânzările afaceri tale într-un mod sustenabil.

Promovare Online

Concepem campanii de promovare profitabile pentru afacerea ta (Facebook, Instagram, Google..).

Redactăm texte și materiale care să te ajute să vinzi mai ușor produsele/ serviciile tale.

Îți optimizăm site-ul pentru ca acesta să se poziționeze cât mai sus în motoarele de căutare.

Offline Marketing

Implementăm campanii în offline care să contribuie la creșterea notorității și a vânzăriilor.

E-mail Marketing

Concepem strategii, automatizări și campanii de e-mail marketing eficiente.

Design Publicitar

Realizăm materiale atractive pentru promovarea afacerii tale atât în mediul online cât și offline.

Consultanță de marketing

Analizăm și venim cu soluții concrete pentru creșterea vânzărilor și dezvoltarea afacerii tale.

Market Research

Ne ocupăm de studiul pieței și a clienților tăi pentru a identifica soluții și oportunități de dezvoltare.

Branding

Conturăm până la cel mai mic detaliu identitatea distinctă și memorabilă potrivită afacerii tale.

SERVICII DE MARKETING

Strategie și Branding

Îți oferim consultanța de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a-ți creșete vânzările și totodată ne ocupăm de studiul pieței și crearea unei identități memorabile.

Cum funcționează colaborarea cu noi?

1. ÎNTÂLNIRE

Contactându-ne, dai startul primei etape a colaborării cu firma de marketing Innovation Mkt&IT.  Stabilim o întâlnire, online sau offline în care să discutăm pe larg despre afacerea ta și despre nevoile, obiectivele și resursele acesteia.

2. ANALIZĂ

Orice strategie eficientă, începe cu o analiză serioasă. De aceea, înainte de a ne apuca de conceperea unei strategii de promovare, efectuăm analize complete. Aflăm cum este piața, cine sunt competitorii tăi direcți și indirecți, cine sunt clienții și care sunt nevoile lor. 

3. STRATEGIE

Punem cap la cap informațiile adunate pe parcursul analizei și stabilim în lini clare: cine sunt clienții cărora dorim să ne adresăm, care este mesajul, care sunt mijloacele pe care urmează să le utilizăm, obiectivele și bugetul.

4. ACȚIUNE

Implementarea propriu-zisă este momentul în care demonstrăm că orice se poate face. Ne punem la comun cunoștințele din domenii precum marketing, psihologie, IT, design pentru a da viață unor campanii de promovare eficiente.

5. REZULTAT

Tragem linie pentru a vedea rezultatele muncii noastre. Urmărim atingerea obiectivelor stabilite și rentabilitatea investiției. Efectuăm rapoarte periodice și te ținem mereu la curent cu suma investită și rezultatele generate.

Ce obții în urma colaborării cu agenția noastră de marketing?

Când alegi să lucrezi cu agenția noastră de marketing și IT, alegi o abordare inovativă pentru afacerea ta care îți va aduce:

Creșterea notorietății

Atragerea de noi clienți

Creșterea vânzărilor afacerii tale

Îmbunătățirea ratei de conversie

Rentabilitate și profitabilitate

Oportunități de dezvoltare a afacerii

O planificare pe termen lung

Optimizarea bugetului

De ce merită să ne alegi pentru servicii de marketing?

work-with-us

Contactează-ne!