Servicii de Marketing

 

Succesul înseamnă construirea unei afaceri în care oamenii să creadă și cu care să rezoneze. Afacerea ta trebuie să aducă valoare și să creeze experiențe unice fiecărui client. De aceea, toate acțiunile de marketing trebuie susținute de strategii puternice de brand.

Suntem cei care creaza #EXPERIENTE inedite clientilor tai

ce servicii de marketing putem oferi afacerii tale?

Campanii de promovare

Indiferent dacă îți dorești să îți promovezi marca sau produsele, mesajul trebuie să prindă forme creative, care să atragă atenția și să stimuleze interes. Vino să punem în aplicare cele mai ieșite din comun mijloace de promovare!

Branding

Cream o identitate unică ce te poate diferenția de restul și îți poate aduce beneficii atât ție cât și clienților tăi. Dezvoltam impreuna un brand puternic care să susțină toate acțiunile de marketing ale firmei tale!

Web Analytics&Usability

Web Analytics & Usability are ca scop identificare elementelor cheie ale site-ului tău, modul în care acestea influențează sau nu acțiunile vizitatorilor și bineînțeles culegerea, analiza și interpretarea datelor cu privire la site.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization este un instrument iscusit de marketing prin care ajutăm site-ul tău să urce cât mai sus în motoarele de căutare. Site-ul va fi usor de găsit de clienții tăi.

Social Media Marketing

Social Media Marketing, un bun mijloc de a ajunge mai aproape de clienții tăi, de a construi cu ei relații de încredere și de a le prezenta în cele mai interesante moduri avantajele oferite. Fii sociabil, fii acolo pentru clienții tăi!

PR & Event Planning

Comunicam cu publicul tau intr-un mod profesionist si punem la cale cele mai interesante evenimente corporate sau de promovare, pentru ca afacerea ta sa creasca.

Copywriting

Afacerea ta transmite corect mesajele potențialilor clienți? Dacă răspunsul la această întrebare nu îți este clar, atunci afacerea ta are nevoie de un bun copywriter. Cream texte care sa vanda si totodata sa transmita viziunea afacerii tale.

Pe ce punem accent?

Punem accent pe servicii de marketing profesionale prin care să fundamentăm strategiile afacerii tale în jurul cărora vom construi împreună un brand. Analizăm publicul țintă și descoperim mijloace diferite de a-i satisface nevoile. Toate acestea vor fi conturate sub numele, culorile, simbolurile și valorile BRAND-ului tău.