Servicii SEO

Optimizăm site-ul tău pentru a genera constant vânzări și trafic relevant pentru afacerea ta. Iti oferim servicii SEO atât On Page cât și Off Page pentru a te ajută să apari cât mai sus în motoarele de căutare.

Aferea ta are nevoie de SEO

Spunem asta deoarece SEO este unul dintre mijloacele gratuite de promovare care îți poate genera constant vânzări fără să fi nevoit să investești în acest sens. Este un mijloc de promovare care necesită o foarte mare atenție și răbdare, însă rezultatele merită investiția de timp și efort.
Optimizare pentru motoarele de căutare îți poate aduce beneficii pe toate planurile: trafic, vânzări, notorietate și o bună relație cu clienții tăi.

Pe scurt, SEO te ajută:

Analiză și studiu cuvinte cheie (keywords)

Înainte de toate, facem o analiză a site-ului tău. Testăm viteza, adaptarea pentru dispozitivele mobile, gradul de optimizare și modul de funcționare.
Identificăm principalii concurenți și facem o analiză amănunțită a cuvintelor cheie, iar mai apoi contura o strategie pe termen lung care să dea rezultate.

Analiză și studiu cuvinte cheie (keywords)

Înainte de toate, facem o analiză a site-ului tău. Testăm viteza, adaptarea pentru dispozitivele mobile, gradul de optimizare și modul de funcționare.
Identificăm principalii concurenți și facem o analiză amănunțită a cuvintelor cheie, iar mai apoi contura o strategie pe termen lung care să dea rezultate.

Optimizare On Page

Avem la bază auditul, dar și analiza cuvintelor cheie și optimizăm site-ul conform acestora. Remediem erorile, reducem timpul de încărcare și optimizăm elementele site-ului precum: titluri, subtitluri, metadescrieri, conținut, imagini, link-uri interne, imagini etc.
agentie de marketing si IT

Optimizare Off Page

Identificăm oportunitățile pentru crearea celor mai relevante link-uri către site-ul tău. Apoi redactăm articole, advertoriale, guest post-uri și multe alte materiale. Scopul este să obținem cât mai multe link-uri către site și să creștem autoritatea domeniului (DA/DR) care va ajuta site-ul tău să se poziționeze cât mai sus în motoarele de căutare.

Poți să fii și tu pe prima pagină

Cu o strategie bună și cu un efort concentrat pe rezultate, site-ul tău poate ajunge și el în primele căutări din motoarele de căutare. De aceea, echipa noastră, prin serviciile de SEO, te ajutăm să:

Oferi conținut relevant

Creăm conținutul relevant care să te ajute să atragi trafic pe site-ul tău din motoarele de căutare. Contribuim la o lizibilitate bună și la o prezență optimă și corectă a cuvintelor cheie pentru a obține un scor SEO cât mai bun.

Asiguri o bună funcționalitate

Remediem erorilor din site și reducem timpul de încărcare al paginilor pentru a asigura o experiență pentru toți utilizatorii. Totodată acest lucru ne va ajuta să transmitem motoarele de căutare faptul că site-ul tău este sigur și ușor de utilizat.

Crești autoritatea domeniului

Contribuim la creșterea autorității domeniului tău atât prin optimizarea On Page cât și prin cea Off Page. Acesta va fi influența în mod direct poziționarea site-ului tău în motoarele de căutare.

SEO - servicii profesionale

De ce să alegi serviciile SEO ale agenției noastre?

Realizăm o strategie personalizată

Concepem o strategie 100% personalizată business-ului tău în funcție de nișă, produse și clienți. Avem în vedere aspecte specifice afacerii tale pentru optimizare On și Off page și stabilim obiective clare de trafic, vânzări și poziționări în motoarele de căutare.

Monitorizăm continuu concurența

Avem în vedere atât monitorizarea site-ul tău cât și a concurenților pentru a identifica oportunitățile de dezvoltare și de diferențiere față de aceștia. Urmărim evoluția și optimizăm continuu strategia.

Generăm rapoarte lunare

Deși rezultatele acțiunilor de SEO se văd în timp, echipa noastră urmărește săptămânal evoluția site-ului tău în motoarele de căutare și îți generează lunar rapoarte specifice pe care ți le pune la dispoziție.

Utilizăm soft-uri avansate

Ne folosim de soft-uri avansate care să ne permită o analiză, o optimizare și o monitorizare cât mai relevantă a site-ului tău în motoarele de căutare. Folosim atât tool-uri gratuite cât și tool-uri premium pentru a obține rezultatele pe care ni le-am propus.

Servicii SEO

Audit SEO

Analiză competitori

Studiu cuvinte cheie

Content Marketing

Page optimization

Link Building

Optimizare tehnică a site-ului

Campanii influenceri