Stagiu de practică în marketing

Și noi am fost la rândul nostru studenți și știm cât e de greu sa găsești un stagiu de practică adaptat așteptărilor tale. De aceea echipa noastră a conceput un stagiu de practică în domeniul Marketingului pentru cei care își doresc să își pună în practică cunoștințele, ideile și creativitatea.

 

CINE SUNTEM NOI?

 

Suntem INNOVATION MKT&IT și avem ca scop dezvoltarea afacerilor prin intermediul unor servicii integrate de Marketingului și IT. Ne dorim să contribuim la crearea de experiențe și să oferim cele mai inovative soluții fiecărui client în parte. Dacă ești curios să afli mai multe despre noi, te invităm să citești articolul Povestea Noastră.

 

CE VEI FACE ÎN CADRUL STAGIULUI DE PRACTICĂ?

 

Datorită îmbinării celor doua domenii, în cadrul stagiului de practică vei putea avea acces la informații de ultimă oră atât din domeniul Marketingului cât și al IT-ului. În primul rând ne vom cunoaște și vom afla ce îți place să faci și ce ți-ai dori să înveți. După aceea începem să învățăm „Cum se face”, iar mai apoi ne punem pe treabă în echipe sau chiar singuri. Vei avea ocazia să lucrezi pe proiecte reale și să vezi ce înseamnă cu adevărat munca în cadrul unei agenții de marketing.

Practica în cadrul Innovation Mkt&It a fost exact ce aveam nevoie pentru a-mi confirma că am ales specializarea potrivită. Mă bucur că am avut șansa să lucrez alături de oameni cu experiență în domeniile Marketing și IT, care m-au învățat o mulțime de lucruri. Mai mult decât atât, consider că practica la Innovation îți poate deschide multe uși, dacă știi să profiți de șansa care ți se oferă.

Pop Teodora

Sunt foarte bucuroasă că am urmat stagiul de practică în cadrul firmei Innovation Mkt&IT deoarece coordonatorii, Roxana și Bogdan ne-au ajutat foarte mult oferindu-ne cât mai multe informații în timpul scurt în care am avut posibilitatea de a lucra împreună. Consider că practica m-a ajutat foarte mult să înțeleg cum se desfășoară activitatea într-o agenție și simt că am căpătat experiența ce îmi va fi de folos la locul de muncă.

Muschici Roxana

Am învățat că nu trebuie să îți fie frică de o schimbare, că poate lucrul pe care nu vrei să îl începi o să-ți creeze cea mai mare satisfacție dacă îndrăznești. Am prins încredere în mine, pentru că experiența și încrederea oferita de Roxana si Bogdan a făcut diferența. Nu a fost experiență de vară, a fost o experiență pe viață. Mulțumesc Innovation MKT&IT!

Cenușe Ionela

În cadrul derulării stagiului de practică am învățat cum să dezvoltăm pe piață servicii de marketing și cum să încurajăm practicile neconvenționale orientate spre clienți. Am avut ocazia de a ma implicata direct în dezvoltarea proiectului KOLORO, primul Resta-Pub-Events din Timișoara.

Tofan Daniela

CE CĂUTAM NOI?

 

Suntem în căutare de studenți proactivi și dornici să învețe lucruri noi. Nu trebuie să știi prea multe pentru că te învățăm noi. Dacă ești pasionat de marketing și ai idei trăsnite pe care vrei să le pui în aplicare, atunci așteptăm să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail office@innovationmktit.ro, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil. 

 

Abonează-te la Newsletterul nostru