afaceri, marketing, it

Aboneaza-te la Newsletter

Ai ocazia de a descoperii noi viziuni despre Afaceri, Marketing si IT

Stagiu de practica in Marketing

Si noi la randul nostru am fost studenti si stim cat e de greu sa gasesti un stagiu de practica adaptat asteptarilor tale. De aceea echipa noastra, pentru al doilea an la rand, da startul inscrierilor la un stagiu de practica in domeniul Marketingului pentru cei care isi doresc sa isi puna in practica cunostintele, ideile si creativitatea.

 

CINE SUNTEM NOI?

 

Suntem INNOVATION MKT&IT si avem ca scop dezvoltarea afacerilor prin intermediul Marketingului si IT-ului. Ne dorim sa contribuim la crearea de experiente si sa oferim cele mai inovative solutii fiecarui client in parte. Daca esti curios sa afli mai multe despre noi, te invitam sa citesti articolul Povestea Noastra.

 

CE VEI FACE IN CADRUL STAGIULUI DE PRACTICA?

 

Datorita imbinarii celor doua domenii, in cadrul stagiului de practica vei putea avea acces la informatii de ultima ora atat din domeniul Marketingului cat si al IT-ului. In primul rand ne vom cunoaste si vom afla ce va place sa faceti si ce vi-ati dori fiecare sa invatati. Dupa care vom incepe sa invatam „Cum se face”, iar mai apoi ne punem pe treaba in echipe sau chiar singuri. Vei avea ocazia sa lucrezi pe proiecte reale si sa vezi ce inseamna cu adevarat munca in cadrul unei agentii de marketing.

Practica in cadrul Innovation Mkt&It a fost exact ce aveam nevoie pentru a-mi confirma ca am ales specializarea potrivita. Ma bucur ca am avut sansa sa lucrez alaturi de oameni cu experienta in domeniile Marketing si IT, care m-au invatat o multime de lucruri. Mai mult decat atat, consider ca practica la Innovation iti poate deschide multe usi, daca stii sa profiti de sansa care ti se ofera.

Pop Teodora

Sunt foarte bucuroasa ca am urmat stagiul de practica in cadrul firmei Innovation Mkt&IT deoarece coordonatorii, Roxana si Bogdan ne-au ajutat foarte mult oferindu-ne cat mai multe informatii in timpul scurt in care am avut posibilitatea de a lucra impreuna. Consider ca practia m-a ajutat foarte mult sa inteleg cum se desfasoara activitatea intr-o agentie si simt ca am capatat experienta ce imi va fi de folos la locul de munca.

Muschici Roxana

Am învățat că nu trebuie să îți fie frică de o schimbare, că poate lucrul pe care nu vrei să îl începi o să-ți creeze cea mai mare satisfacție dacă îndrăznești. Am prins încredere în mine, pentru că experiența și încrederea oferita de Roxana si Bogdan a făcut diferența. Nu a fost experiență de vară, a fost o experiență pe viață. Mulțumesc Innovation MKT&IT!

Cenuse Ionela

În cadrul derulării stagiului de practică am învățat cum să dezvoltăm pe piață servicii de marketing și cum să încurajăm practicile neconvenționale orientate spre clienți. Am avut ocazia de a ma implicata direct in dezvoltarea proiectului KOLORO, primul Resta-Pub-Events din Timisoara.

Tofan Daniela

CE CAUTAM NOI?

 

Suntem in cautare de studenti proactivi si dornici sa invete lucruri noi. Nu trebuie sa stii prea multe pentru ca te invatam noi. Daca esti pasionat de marketing si ai idei trasnite pe care vrei sa le pui in aplicare, atunci asteptam sa ne trimiti CV-ul tau.

 

Descarca template-ul (Template_CV) completeaza-l si trimite-ni-l pe adresa de e-mail office@innovationmktit.ro, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.