SERVICII DE MARKETING

Îți oferim servicii de marketing necesare pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să obțină rezultatele pe care ți le dorești.

Știm de ce te aflii aici...

Dacă ai ajuns aici cel mai probabil ești în una din cele 4 situații. Indiferent în care din cele 4 te regăsești, agenția noastră îți oferă serviciile de marketing de care ai nevoie pentru a-ți crește vânzările și dezvolta afacerea.

Ți-ai deschis o afacere nouă

Probabil ești la început de drum și ai nevoie ca cineva să te ajute să te promovezi.

Te-ai ocupat tu de promovare

Ai tot încercat să te promovezi singur însă lipsa timpului și a cunoștințelor se vede în rezultate.

Ai lucrat cu alte agenții

Ai avut colaborări cu alte agenții de marketing care ți-au promis marea cu sarea, dar rezultate 0.

Vrei să îți dezvolți afacerea

Afacerea ta merge bine, însă îți dorești o creștere sustenabilă și o dezvoltare continuă.

Cum te putem ajuta?

Alege să lucrezi cu agenția noastră de Marketing și IT, iar noi îți vom oferii toate serviciile de care ai nevoie pentru îndeplinirea obiectivelor tale.
Pe lângă asta, ne folosim de cele mai noi și eficiente strategii folosite de companii care au generat vânzări de sute, mii și milioane de euro.

Creștem notorietatea afacerii tale

Deși nu te vor ajuta în mod direct să îți crești vânzările, va cântări mult în ceea ce privește poziționarea afacerii tale pe piața și în mintea potențialilor clienți.

Atragem clienți noi

Știm că este una dintre principalele tale probleme. De aceea te vom ajuta să ieși în fața oamenilor potriviți care să fie dispuși să cumpere produsul sau serviciul tău.

Creștem cifra de afaceri

 Te vom ajuta să îți eficientizezi procesul de vânzare prin optimizarea ratei de conversie, creșterea valorii coșului mediu și durata de viață a clientului, dar și generarea de recomandări.

Dezvoltăm afacerea

Vom concepe strategii care să te ajute să îți duci afacerea la următorul nivel și vom descoperi noi oportunități de dezvoltare.

Suntem cei care crează

#EXPERIENȚE

inedite clienților tăi

Un singur buget. O întreagă strategie de marketing

Știm cât e de important ca afacerea ta să fie prezentă pretutindeni. De aceea, gândim o strategie flexibilă care să ne permită să abordăm toate mijloacele de promovare prin care afacerea ta poate să vândă.
Distribuim lunar bugetul de promovare în cele mai potrivite medii în funcție de rezultate și contextul în care se află afacerea ta. Nu ne place monotonia. Suntem inventivi, iar fiecare lună de colaborare cu agenția noastră e complet diferită.
  • Am rezonat de la început cu ideile şi propunerile lor şi ne-a plăcut foarte mult că tot conceptul a fost ,,altceva” față de ce vedeam în jur. Au fost foarte prompți în legătură cu orice aveam nevoie, indiferent de volumul de muncă.  Rezultatele în cele 3 luni de activitate au fost pe măsură. Suntem foarte mulțumiti de alegerea făcută şi siguri de faptul că acesta este doar începutul unei colaborări de lungă durată.

    NICOLESCU BIANCA

    Casa Fabian
  • Dacă ai un vis de afaceri și vrei sa fii vizibil pe Internet ai găsit echipa care știe să asculte și să înțeleagă și te ajută să transformi ideile într-un proiect de succes.

    GOIA IONICA

    Smart EvalPro

SERVICII DE MARKETING

Campanii de publicitate

Îți punem la dispoziție pachete complete de servicii de promovare prin care să creștem vânzările afaceri tale într-un mod sustenabil.

Promovare Online

Concepem campanii de promovare profitabile pentru afacerea ta (Facebook, Instagram, Google..)

Redactăm texte și materiale care să te ajute să vinzi mai ușor produsele/ serviciile tale

Îți optimizăm site-ul pentru ca acesta să se poziționeze cât mai sus în motoarele de căutare.

Offline Marketing

Implementăm campanii în ofline care să contribuie la creșterea notorității și a vânzăriilor.

E-mail Marketing

Concepem strategii, automatizări și campanii de e-mail marketing eficiente.

Design Publicitar

Realizăm materiale atractive pentru promovarea afacerii tale atât în mediul online cât și offline.

Consultanță de marketing

Analizăm și venim cu soluții concrete pentru creșterea vânzărilor și dezvoltarea afacerii tale.

Market Research

Ne ocupăm de studiul pieței și a clienților tăi pentru a identifica soluții și noi mijloace de dezvoltare.

Branding

Conturăm până la cel mai mic detaliu identitatea distinctă și memorabilă potrivită afacerii tale.

SERVICII DE MARKETING

Strategie și Branding

Îți oferim consultanța de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a-ți creșete vânzările și totodată ne ocupăm de studiul pieței și crearea unei identități memorabile.

Cum funcționează colaborarea cu noi?

1. ÎNTÂLNIRE

Contactându-ne, dai startul primei etape a colaborării cu firma de marketing Innovation Mkt&IT.  Stabilim o întâlnire, online sau offline în care să discutăm pe larg despre afacerea ta și despre nevoile, obiectivele și resursele acesteia.

2. ANALIZĂ

Orice strategie eficientă, începe cu o analiză serioasă. De aceea, înainte de a ne apuca de conceperea unei strategii de promovare, efectuăm analize complete. Aflăm cum este piața, cine sunt competitorii tăi direcți și indirecți, cine sunt clienții și care sunt nevoile lor. 

3. STRATEGIE

Punem cap la cap informațiile adunate pe parcursul analizei și stabilim în lini clare: cine sunt clienții cărora dorim să ne adresăm, care este mesajul, care sunt mijloacele pe care urmează să le utilizăm, obiectivele și bugetul.

4. ACȚIUNE

Implementarea propriu-zisă este momentul în care demonstrăm că orice se poate face. Ne punem la comun cunoștințele din domenii precum marketing, psihologie, IT, design pentru a da viață unor campanii de promovare eficiente.

5. REZULTAT

Tragem linie pentru a vedea rezultatele muncii noastre. Urmărim atingerea obiectivelor stabilite și rentabilitatea investiției. Efectuăm rapoarte periodice și te ținem mereu la curent cu suma investită și rezultatele generate.

Contactează-ne!